Hoofdprijs: reischeque
ter waarde van € 1.250,-

De winnaar van 'Bofkontje van het jaar' mag met het hele gezin samen op vakantie naar een zelf te kiezen bestemming. Daarvoor ontvang je een vakantiecheque van maar liefst € 1.250,- van D-reizen. Daar kun je vast een zeker een mooie bestemming voor uitzoeken, waar je als 'Bofkontje van het jaar' lekker kunt gaan genieten.

2e prijs: reischeque
ter waarde van € 500,-

Ook de winnaar van de 2e prijs mag met het hele gezin op vakantie naar een bestemming naar keuze. Hiervoor ontvang je een vakantiecheque ter waarde van € 500,- van D-reizen. Dus kies een lekker plekje uit waar jullie gezellig samen naartoe kunnen.

3e prijs: reischeque
ter waarde van € 250,-

En zelfs de winnaar van de 3e prijs mag met het hele gezin op vakantie naar een zelf te kiezen bestemming, met een vakantiecheque t.w.v. € 250,- van D-reizen.

4e t/m 12e prijs:
Katoenen speelhuis

Eenvoudig en snel op te zetten speelhuis (t.w.v. € 89,-), gemaakt van 100% katoen, polyester gordijntjes, verbindingsstukken en houten stokken. Binnen spelen als het slecht weer is of buiten spelen in de zomer. Huisje vies? Gewoon wassen op 30 graden.

13e t/m 15e prijs:
Alecto babyfoon

Met deze babyfoon (t.w.v. € 79,-) hoor en zie je je baby via een 100% storingsvrije en beveiligde verbinding, met zeer goede geluidskwaliteit en kristalhelder beeld.

16e t/m 20e prijs:
Puky driewieler

Een mooie Puky caddy driewieler (t.w.v. € 60,-). De ideale leer en speel driewieler met verstelbaar ergonomisch zadel. Uw bofkontje kan er al snel zelf op vooruit!

21e t/m 33e prijs: Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 50,-

Met een Bol.com cadeaubon heb je de mogelijkheid om zelf iets leuks uit te zoeken uit alles wat Bol.com te bieden heeft. Dus er zit vast wel iets bij wat je bofkontje leuk vindt!

34e t/m 43e prijs: Alecto Monkey

De Alecto Monkey slaaptrainer (t.w.v. € 34,-) is een totaaloplossing voor kinderen om spelenderwijs te leren omgaan met de tijd. Deze handige nachtlampwekker zorgt voor een dagelijkse regelmaat.

44e t/m 75e prijs: Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 25,-

Met een Bol.com cadeaubon heb je de mogelijkheid om zelf iets leuks uit te zoeken uit alles wat Bol.com te bieden heeft. Dus er zit vast wel iets bij wat je bofkontje leuk vindt!