Hoofdprijs

Hoofdprijs:
Reischeque ter waarde
van € 1.250,-

De winnaar van 'Bofkontje van het jaar' mag met het hele gezin samen op vakantie... naar een zelf te kiezen bestemming. Daarvoor ontvang je een vakantiecheque van maar liefst € 1.250,- van D-reizen. Daar kun je vast een zeker een mooie bestemming voor uitzoeken, waar je als 'Bofkontje van het jaar' lekker kunt gaan genieten.

2e prijs:
Reischeque ter waarde
van € 500,-

Ook de winnaar van de 2e prijs mag met het hele gezin op vakantie naar een bestemming naar keuze. Hiervoor ontvang je een vakantiecheque ter waarde van € 500,- van D-reizen. Dus kies een lekker plekje uit waar jullie gezellig samen naartoe kunnen.

3e prijs:
Reischeque ter waarde
van € 250,-

En zelfs de winnaar van de 3e prijs mag met het hele gezin op vakantie naar een zelf te kiezen bestemming. Hiervoor ontvang je een vakantiecheque ter waarde van € 250,- van D-reizen.

4e en 5e prijs:
Alecto Videomonitor

De DVM-750 (t.w.v. € 219,-) is veel meer dan een gewone babyfoon. Met een druk op het touchscreen bedien je de camera, en haal je je bofkontje in beeld. Het is een topproduct voor jonge ouders

6e t/m 10e prijs:
Inna Suncare pakket

Het Inna Suncare pakket (t.w.v. € 155,-) bestaat uit 'n handige koffer, een enorm strandlaken en het volledige Inna Suncare assortiment. Inna Suncare is speciaal voor de moeders van bofkontjes ontwikkeld. De huid van zwangere en net bevallen vrouwen speciale verzorging nodig heeft, om te helpen zwangerschapsvlekken en striae te voorkomen.

11e en 12e prijs:
Motorola Dream Machine

De Motorola Dream Machine (t.w.v. € 119,00) is een projector met bewegende dia animaties. Je kunt hem ook nog gebruiken als mood light. En ook heeft deze Dream Machine een digitale babyfoon functie. Te bedienen via je eigen telefoon.

13e en 14e prijs:
Alecto foodprocessor

De Alecto foodprocessor (t.w.v. € 89,-) is een handige blender, met 5 functies voor snel en gezond koken. Eenvoudig, snel en schoon fruit, groenten en flesjes klaarmaken, zodat je je bofkontje lekker kunt verwennen met verse producten!

15e t/m 17e prijs:
Zacht speelnest

Met dit superleuke zachte speelkleed (t.w.v. € 79,-) zal je bofkontje zich nooit vervelen. Dit speelkleed zorgt ervoor dat je bofkontje zich niet alleen optimaal vermaakt, maar zich ook kan ontwikkelen door alle leuke dingen die met het speelkleed komen.

18e t/m 27e prijs:
Nijntje pakket

Een zachte stoel, een knuffeldoekje en een leuke vormenstof (t.w.v. € 48,95), allemaal van 's werelds bekendste konijn, nijntje!

28e t/m 37e prijs:
Inoli Badolie pakket

Het Inoli Badolie pakket (t.w.v. € 37,-) bevat alles om je bofkontje in bad te verwennen, namelijk het hele assortiment van Inoli Baby Badolie. En als je bofkontje uit bad komt, kun je hem in de lekkere warme Inoli badcape wikkelen.

38e t/m 47e prijs:
NUK startersset

Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken als er een bofkont op komst is. Speciaal hiervoor is er de NUK startersset ontwikkeld. Met deze NUK startersset (t.w.v. € 32,99) heb je als ouders een compleet pakket om je bofkontje met de fles te kunnen voeden.

48e t/m 67e prijs: Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 25,00

Met een Bol.com cadeaubon heb je de mogelijkheid om zelf iets leuks uit te zoeken uit alles wat Bol.com te bieden heeft. Dus er zit vast wel iets bij wat je bofkontje leuk vindt!

68e t/m 75e prijs: Huibson nachtlampje t.w.v. € 14,95

Een beetje licht in de slaapkamer van je bofkontje. Dit nachtlampje is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Na 30 minuten schakelt het lampje automatisch uit. Mocht dat een keer te snel zijn, dan schakel je hem eenvoudig weer in met de aanrakingsgevoelige aan/uit knop. Met een LED lichtbron, dus zowel energiezuinig als duurzaam.

Deel onze actie